Sponsorcontract met Goossens Velp verlengd!

Auteur Casper Spithoven op 29 december 2017
Tags: ,

Het Bestuur van WV RETO is verheugd mede te kunnen delen dat het sponsorcontract met hoofdsponsor Goossens Tweewielers in Velp wederom voor een jaar (2018) verlengd is.
Goossens is reeds sinds 2012 hoofdsponsor van WV RETO. Wij zijn erg content met een dergelijke ‘partner’ die onze RETO leden niet alleen tal van financiële voordelen biedt (in de vorm van kortingen en/of speciale aanbiedingen) maar ook bij de diverse RETO toertochten als ‘materiaalpost/hulppost’ aanwezig is en racefietsen aan jeugdrenners ter beschikking stelt.

Goossens Velp is een fietsspeciaalzaak gericht op de sportieve fietser en gevestigd aan de Nordlaan 32 in Velp.
Officieel dealer van o.a. de fietsmerken Cannondale, Giant, Cube, Ridley, Wilier, Cortina en Van Nicholas.
Naast nieuwe en tweedehands fietsen hebben zij ook een uitgebreid assortiment onderdelen, accessoires, sportvoeding en fietskleding (heren- en dames).
Ook voor reparaties aan alle types fietsen kan je bij hen terecht.

Leden van WV RETO ontvangen 10% korting op de adviesprijs van het assortiment van Goossens Velp op vertoon van hun lidmaatschap.
Tevens heeft Goossens Velp elk kwartaal een aanbieding welke speciaal voor leden van WV RETO is samengesteld en ontvangen nieuwe leden bij het welkomstbericht van WV RETO een waardecoupon t.w.v. € 10,- welke bij Goossens Velp is te besteden.

www.goossensvelp.nl