Clubkleding (Nieuw)

Met clubkleding van onze sponsor Specialized bieden we jou een breed assortiment aan wielerkleding van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm en een professionele uitstraling! Bovendien kunnen we dit aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Het dragen van clubkleding is belangrijk voor het clubgevoel en de uitstraling van onze club. Het dragen van clubkleding is dan ook verplicht bij alle clubactiviteiten.

Clubkleding passen

Voor het passen van clubkleding kun je terecht in het wielerspeciaalzaak Roelofs Merida (G.A. van Nispenstraat 1 Arnhem). In de rekken hangt de meest courante clubkleding. Die kun je zelf passen en weer terughangen. Speciale clubkleding zoals snelpakken en speciale maten vind je niet in de rekken, vraag er naar in de winkel. Noteer goed wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Specialized.

Bestellen via de webshop van Specialized

Het bestellen van clubkleding doe je online, op de speciale RETO webshop van Specialized via de volgende link: Webshop Specialized RETO.

Om je bestelling in te kunnen voeren moet je eerst een account aanmaken. Omdat de bestelde kleding door Specialized speciaal voor jou wordt gefabriceerd, dient het invoeren van je bestelling zorgvuldig te gebeuren. Een verkeerd opgegeven bestelling kan door Specialized niet worden teruggenomen. Let daarbij dus goed op en bestel bijvoorbeeld als man niet per ongeluk dameskleding of omgekeerd.

Heb je geen mogelijkheid om online kleding te bestellen, vraag dan iemand uit je omgeving om te helpen. In het uiterste geval kan de Kledingcommissie je helpen.

Bestel- en levertermijn

In 2022 geldt dat de besteltermijn op de webshop sluit op de laatste werkdag van januari, april, juni, augustus, oktober en december. Drie dagen na de sluitingsdag gaat de webshop weer open voor een nieuwe besteltermijn. Voor de levering van de kleding geldt een termijn van ca. 6-7 weken na de sluitingsdag. Je krijgt een signaal van de kledingcommissie wanneer je bestelling op te halen is.

Afhalen clubkleding

Het afhalen van clubkleding kan bij wielerspeciaalzaak Roelofs tijdens winkeluren (dinsdag t/m vrijdag zaterdag 08:30 tot 18:00, zaterdag 09.00 – 17:00, of kijk voor actuele openingstijden op de website van - Fietsspeciaalzaak Roelofs). Je moet wel de orderbevestiging kunnen overleggen die je van Specialized hebt ontvangen.

Kledingcommissie

Heb je vragen over clubkleding? Neem dan per email contact op met onze kledingcommissie: clubkleding@reto-arnhem.