18 september Ladies Ride Along

maandag 1 augustus 2022
Wielerclinic Ladies Ride Along

Op zondag 18 september ben je van harte welkom bij wielervereniging RETO. Speciaal voor meiden en dames uit de regio Arnhem organiseren we een Ladies Ride Along. Voor alle sportieve niveaus! Je fietst onder begeleiding in een rit van 43 km over het wedstrijdparcours, inclusief de Posbank, van de onlangs gehouden SIMAC Ladies Tour 2022 in Arnhem. Sportbedrijf Arnhem en de Provincie Gelderland steunen en sponsoren dit event.

Tijdens deze Ladies Ride along fiets je in kleine groepjes op eigen niveau en krijg je op de racefiets tips en trics van oud-prof wielrensters en ervaren trainsters. Heb je net de racefiets ontdekt of fiets je al langer? Met persoonlijk advies en bruikbare wielertips beleef je nog meer fietsplezier!

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Schrijf je in voor de 43 km via NTFU aanmeldpagina: https://www.fietssport.nl/toertochten/53816!

Deelname is € 10,- per persoon. Let op, vol is helaas echt vol. De uiterste inschrijfdatum is 10 september.

Wil je wel graag eens meefietsen maar kan je niet op 18 september ? Kom dan eens meetrainen met de meiden van RETO. Kijk verder op onze de website voor meer informatie of mail naar vrouwenfietsen@reto-arnhem.nl

Programma 18 september 2022

8.45u inloop (RETO clubhuis / wielerbaan)
9.15u opening
9.45u actief aan de slag op de racefiets & rit 43 km
13.00u lunch aangeboden door RETO
14.00u afsluiting