Airborne Klimtocht heeft NTFU keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’

zaterdag 1 oktober 2022

Airborne Klimtocht & NTFU keurmerk 'Extra Goed Geregeld'


18 september jl. is de NOC-NSF Nationale Sportweek van start gegaan met onze Airborne Klimtocht & Ladys Ride Along. Hartelijk dank aan alle deelnemers voor jullie bijdrage en steun aan het goede doel! En onze sponsoren Clif en Brouwerij Durs met het speciaal biertje Lazy King voor hun extra bijdrage! Daarnaast een speciale dank aan alle vrijwilligers die er dit jaar weer samen een succes van hebben gemaakt, ondanks de regen was het een sfeervolle en gezellige dag!

Tevens is onze tocht beoordeeld door een NTFU-kwaliteitsadviseur. Onze tocht voldeed aan alle eisen voor het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ en mag in alle uitingen gebruikt worden. De NTFU feliciteert RETO met het behaalde resultaat!

De Ladysclinic Ride Along was ook een zeer gezellig event. Met dank aan de extra sponsering door Sportbedrijf Arnhem en Provincie Gelderland is er een mooie tocht gereden grotendeels over de SIMAC LADIES TOUR parcours op en rondom de Posbank. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch in het clubhuis verzorgd door de kantinecommissie.