Nieuws en uitslagen

Zo blijf je op de hoogte

RETO bijzonder - traitlete Jeike Wallinga

RETO bijzonder - traitlete Jeike Wallinga

RETO Arnhem telt ruim vijfhonderd leden en die hebben allemaal een bijzonder verhaal. Vandaag in ‘RETO Bijzonder’: triatlete Jeike Wallinga.

20 mei

RETO Ladys clinic zeer geslaagd!

RETO Ladys clinic zeer geslaagd!

RETO Ladys clinic zeer geslaagd! 16 mei 2022 Met spectaculaire dronebeelden van Jan van Prooije.

16 mei

Wielerclinic Ladies

Wielerclinic Ladies

Wielerclinic – Ladies! Zondag 15 mei 2022 Op zondag 15 mei ben je welkom bij wielervereniging RETO. Speciaal voor meiden en dames uit de regio Arnhem organiseren we dan voor de tweede keer de clinic ‘In ‘t wiel van’. Voor alle sportieve niveaus! Tijdens deze clinic fiets je in kleine groepjes op eigen niveau en krijg je op de racefiets tips en trics van oud-prof wielrensters en ervaren trainsters. Heb je net de racefiets ontdekt of fiets je al langer? Met persoonlijk advies en bruikbare wielertips beleef je nog meer fietsplezier! Inschrijven Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Schrijf je dan hier in! Deelname is 5 euro per persoon, ter plekke betalen. Let op, vol is helaas echt vol. De uiterste inschrijfdatum is 6 mei. Wil je wel graag eens meefietsen maar kan je niet op 15 mei? Kom dan eens meetrainen met de meiden van RETO. Kijk verder op onze de website voor meer informatie of mail naar vrouwenfietsen@reto-arnhem.nl Programma 15 mei 2022 9.30 - 10.00 uur inloop (RETO clubhuis / wielerbaan) 10.00 uur opening 10.30 uur actief aan de slag op de racefiets 13.00 uur lunch aangeboden door RETO 13.15 uur keuze workshop; voeding of fietsonderhoud 14.00 uur afsluiting

29 maart

Reto succes bij Omloop Schoonderlogt

Reto succes bij Omloop Schoonderlogt

Wat een prachtige koers hebben we mogen zien en beleven op zondag 27 maart. De eerste editie van de Omloop van Schoonderlogt in Homoet in Elst was een groot en zonnig succes!

28 maart

Dinsdagavond competitie start op a.s. dinsdag 29 maart 2022

Dinsdagavond competitie start op a.s. dinsdag 29 maart 2022

We gaan weer start met met onze Dinsdagavondcompetitie. De eerste gelegenheid daartoe is as dinsdag 29 maart, om 19.15u. Tijd en plaats zijn dezelfde als jullie gewend zijn: Sportpark Papendal in Arnhem.

27 maart

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Sinds 14 februari 2022 is de nieuwe RETO website is live. Hier zijn we erg trots op!

14 februari

Inschrijving Jean Nelissen Classic Weekend 18- 22 mei geopend

Inschrijving Jean Nelissen Classic Weekend 18- 22 mei geopend

Onze enthousiaste buitenlandcommissie is het gelukt om een zeer aantrekkelijke buitenland weekend van 18 - 22 mei te organiseren in de Eiffel voor leden van RETO. De buitenlandreis is voor alle disciplines: dames en heren, toer en wedstrijdrijders vanaf 14+, introducees zijn ook welkom!

4 februari

CYQL App

CYQL App

In de afgelopen weken hebben een aantal RETO leden kennis gemaakt met de NTFU Cyql app. Cyql helpt fietsbonden en fietsclubs haar leden meer samen te laten fietsen én te zorgen voor efficiëntere communicatie binnen fietsclubs. Wil je weten wat de Cyql app is en wat je er allemaal mee kunt? Bekijk hier de video!

4 februari

Stand van zaken nieuwe wieleraccommodatie

Stand van zaken nieuwe wieleraccommodatie

Al meerdere jaren is RETO actief op zoek naar een nieuwe wieleraccommodatie (parcours + clubgebouw) in Arnhem. De parcours commissie doet daarin enorm goed werk. Belangrijkste aanleiding was de steeds beperktere beschikbaarheid van Sportcentrum Papendal op de dinsdagavond. Daarnaast is het voor de vereniging binding belangrijk dat we alle activiteiten vanuit één plek kunnen organiseren en we elkaar daar vaak ontmoeten. Nu is dat verspreid over verschillende locaties.

21 december