Nieuws en uitslagen

Zo blijf je op de hoogte

25 september RETO's Clubchallenge op Arnhems Buiten

25 september RETO's Clubchallenge op Arnhems Buiten

RETO Clubchallenge 2022 Reserveer in je agenda: zondag 25 september RETO's ClubChallenge! Zin in een geweldige dag met andere leden van RETO? Na het succes van vorig jaar, organiseren we de 2e editie van RETO's Clubchallenge. Zet daarom de ClubChallenge op zondag 25 september in je agenda! Op Arnhems Buiten is van 11.00 tot 19.00 uur van alles te beleven. Clubkampioenschappen (ook niet-licentiehouders), Team Bike challenge & Kids Bike Challenge, estafettes, bbq én DJ. Een mooie gelegenheid om elkaar ook eens 'naast de fiets' te treffen. Daarnaast zetten we alle vrijwilligers extra in het zonnetje! We verheugen ons op je komst en verdere mailberichten volgen snel. Met een hartelijke fietsgroet, Bestuur RETO

5 augustus

14 augustus Papendal finale VrouwenWielrennen competitie 2022

14 augustus Papendal finale VrouwenWielrennen competitie 2022

Zondag 14 augustus Papendal finale VrouwenWielrennen competitie 2022. Dit is een jaarlijkse competitie georganiseerd tussen acht verschillende trainingsgroepen van verenigingen, waaronder RETO, aangesloten bij vrouwenwielrennen.nl. Naast een dagklassement, wordt er ook een individueel overall klassement en een teamklassement opgemaakt. Het programma is: * 10.30u: categorie B * 11:45u: categorie A Ook zin in een wedstrijd en nog geen ervaring en KNWU-licentie? Neem even contact op met vrouwenfietsen@reto-arnhem.nl en Miriam Fusselier om je op weg te helpen. Er zijn namelijk ook daglicentie mogelijkheden en het parcours van Papendal is zeer geschikt om mee te doen. Kom je ook aanmoedingen!

1 augustus

18 september Ladies Ride Along

18 september Ladies Ride Along

Wielerclinic Ladies Ride Along Op zondag 18 september ben je van harte welkom bij wielervereniging RETO. Speciaal voor meiden en dames uit de regio Arnhem organiseren we een Ladies Ride Along. Voor alle sportieve niveaus! Je fietst onder begeleiding in een rit van 43 km over het wedstrijdparcours, inclusief de Posbank, van de onlangs gehouden SIMAC Ladies Tour 2022 in Arnhem. Sportbedrijf Arnhem en de Provincie Gelderland steunen en sponsoren dit event. Tijdens deze Ladies Ride along fiets je in kleine groepjes op eigen niveau en krijg je op de racefiets tips en trics van oud-prof wielrensters en ervaren trainsters. Heb je net de racefiets ontdekt of fiets je al langer? Met persoonlijk advies en bruikbare wielertips beleef je nog meer fietsplezier! Inschrijven Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Schrijf je in voor de 43 km via NTFU aanmeldpagina: https://www.fietssport.nl/toertochten/53816! Deelname is € 10,- per persoon. Let op, vol is helaas echt vol. De uiterste inschrijfdatum is 10 september. Wil je wel graag eens meefietsen maar kan je niet op 18 september ? Kom dan eens meetrainen met de meiden van RETO. Kijk verder op onze de website voor meer informatie of mail naar vrouwenfietsen@reto-arnhem.nl Programma 18 september 2022 8.45u inloop (RETO clubhuis / wielerbaan) 9.15u opening 9.45u actief aan de slag op de racefiets & rit 43 km 13.00u lunch aangeboden door RETO 14.00u afsluiting

1 augustus

Extra zomeractie voor fietsmetingen bij Roelofs Fietsspeciaalzaak!

Extra zomeractie voor fietsmetingen bij Roelofs Fietsspeciaalzaak!

Twijfel jij of je goed op de fiets zit? Doe een Quick scan. Een fietspositionering kan veel blessures voorkomen. Een verkeerde fietspositie kan langdurige pijnklachten tot gevolgen hebben. Met de Quick scan variant van de complete fietspositionering, meten wij jouw houding op de meest belangrijke punten. Daarna kijken we samen, rekening houdende met jouw wensen hoe we de positie kunnen verbeteren. Ga je liever nog een stap verder? Doe dan een complete Retül bike fit. Bij een complete meting (Retül) zoeken we nog gedetailleerder naar de perfecte positie voor jou en gaan we net een stap verder. Daarnaast krijg je aan het eind van de fietsmeting de meetresultaten mee naar huis. * Duur voor een Quick scan: 45 min (prijs €75,-). * Duur complete Retül meting: 2½ uur (prijs €250,-). Speciaal voor RETO-leden gelden extra kortingen. Een voucher is je per email gestuurd op 20 juli en is geldig in 2022.

19 juli

18 september Airborne Klimtocht - Meldt je ook aan!

18 september Airborne Klimtocht - Meldt je ook aan!

Vrijwilligers nodig! 18 september organiseren we onze Airborne Klimtocht. Deze toertocht staat jaarlijks voor het eren van slachtoffers en veteranen van de Slag om Arnhem. Daarom hebben we het goede doel Unicef: steun de kinderen in Oekraine dit jaar gekoppeld aan onze toertocht. Deze kinderen worden door Unicef gesteund met voedsel-, overnachtings- en medische pakketten. Elke euro steun telt! Draag ook je steentje bij en meldt je aan als vrijwilliger om er samen een succes van te maken! Dat kan commissiewerk zijn of enkele uurtjes uitpijlen enz op zaterdag 17 september en/of zondag 18 september. Klik hier om je aan te melden voor een van de acties! Zelf meedoen Deze klimtocht mag je natuurlijk zelf niet missen om onze gastvrijheid en clubtrots te tonen, wil je zelf meefietsen neem dan je vrienden en collega's mee om de slachtoffers en veteranen van de Slag om Arnhem te eren. RETO-leden betalen 50% van de inschrijfkosten. Aanmelden kan via: https://www.fietssport.nl/toertochten/53816 Met een hartelijke fietsgroet, Esther Dieker Tim Lemmerlijn

1 juli

RETO bijzonder - Patrick Bos

RETO bijzonder - Patrick Bos

RETO Arnhem telt ruim vijfhonderdvijftig leden en die hebben allemaal een bijzonder verhaal. Vandaag in ‘RETO Bijzonder’: Patrick Bos.

23 juni

RETO bijzonder - traitlete Jeike Wallinga

RETO bijzonder - traitlete Jeike Wallinga

RETO Arnhem telt ruim vijfhonderdvijftig leden en die hebben allemaal een bijzonder verhaal. Vandaag in ‘RETO Bijzonder’: triatlete Jeike Wallinga.

20 mei

Ladys clinic zeer geslaagd!

Ladys clinic zeer geslaagd!

RETO Ladys clinic zeer geslaagd! 16 mei 2022 Met spectaculaire dronebeelden van Jan van Prooije.

16 mei

Nieuwe website live!

Nieuwe website live!

Sinds 14 februari 2022 is de nieuwe RETO website is live. Hier zijn we erg trots op!

14 februari

CYQL App

CYQL App

In de afgelopen weken hebben een aantal RETO leden kennis gemaakt met de NTFU Cyql app. Cyql helpt fietsbonden en fietsclubs haar leden meer samen te laten fietsen én te zorgen voor efficiëntere communicatie binnen fietsclubs. Wil je weten wat de Cyql app is en wat je er allemaal mee kunt? Bekijk hier de video!

4 februari

Stand van zaken nieuwe wieleraccommodatie

Stand van zaken nieuwe wieleraccommodatie

Al meerdere jaren is RETO actief op zoek naar een nieuwe wieleraccommodatie (parcours + clubgebouw) in Arnhem. De parcours commissie doet daarin enorm goed werk. Belangrijkste aanleiding was de steeds beperktere beschikbaarheid van Sportcentrum Papendal op de dinsdagavond. Daarnaast is het voor de vereniging binding belangrijk dat we alle activiteiten vanuit één plek kunnen organiseren en we elkaar daar vaak ontmoeten. Nu is dat verspreid over verschillende locaties.

21 december