Sponsoren

Een wielerclub als RETO kan niet zonder sponsoren; sterker nog: wij zijn afhankelijk van sponsoren om de club goed te laten draaien. Het geeft ons de mogelijkheid om te voorzien in talentontwikkeling, gedegen onderhoud, om goede materialen aan te schaffen, en – niet onbelangrijk – om wedstrijden en toertochten te ontplooien. En dit alles werkt twee kanten op: een levendige, goed functionerende RETO genereert meer aandacht voor zijn sponsoren.

Doel

De sponsorcommissie heeft zich tot doel gesteld om sponsoren als partner bij de club te betrekken en verder te gaan dan het sluiten van een overeenkomst. Samenwerken én betrokken partner zijn bij onze activiteiten vinden wij belangrijk. Zo zijn sponsoren ook van harte welkom tijdens toertochten/wedstrijden en andere evenementen, zodat het nuttige en het aangename ook verenigd worden.

Sponsorprogramma RETO

Het sponsorprogramma van RETO bevat een zeer gevarieerd aanbod met mogelijkheden van exposure voor uw bedrijf. In dit programma wordt duidelijk vermeld wat u als sponsor van RETO kunt verwachten. Hier kunt u het sponsor programma downloaden of stuur een berichtje naar: sponsoren@reto-arnhem.nl en wij nemen spoedig contact met u op!

Interesse om sponsor te worden of tip?

Wilt u ook RETO ondersteunen? Of ken je een bedrijf dat RETO zou kunnen/willen sponsoren? Breng ons in contact of geef de contactgegevens door. Er zijn diverse mogelijkheden in het programma. Heb je een alternatief idee voor Sponsoren? Neem dan contact op met: Jack Boumeester 06-46216953 of sponsoring@reto-arnhem.nl.

Actuele sponsorovereenkomsten

Trots heeft RETO met ingang van 2021 de volgende langjarige partner-sponsor overeenkomsten gesloten. Steun ze actief bij aanschaf van producten of diensten!

EIGHT MEDIA is een UX-designbureau uit Arnhem en staat voor de kracht van onderzoek, design en technologie combineren om samen kansen te grijpen en complexe problemen op te lossen. Daniel Spronk en hun team faciliteren RETO met een modern en nieuw ontworpen website inclusief het jaarlijkse onderhoud en huisstijl. www.eight.nl

Fietsspeciaalzaak ROELOFS is opgericht in 1924. Marc Roelofs en zijn bevlogen team bieden je vanuit verbondenheid en passie een zorgvuldig opgebouwd assortiment inclusief onderhoud- en reparatieservice. En handige diensten als het aanmeten van een juiste fietspositie.

Zij proberen je wielerervaring zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat je veilig en vol plezier de weg op kunt. Roelofs kenmerkt zich door innovatie, verbondenheid met de klant en natuurlijk een grote passie voor het fietsen. In hun collectie vind je allerlei soorten en maten fietsen. Elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen, vakantie- en vouwfietsen en natuurlijk fietsen waarmee je in het weekend lekker kunt toeren.

ROELOFS ondersteunt RETO naast financiële ondersteuning ook met het onderhouden van leenfietsen en advies en pasmogelijkheden van onze clubkleding in hun winkel aan de G.A. Nispenstraat 1 Arnhem. https://fietsspeciaalzaakroelofs.nl/

EKRIS BMW en MINI


Ekris
 is een echt familiebedrijf met passie voor auto’s opgericht in 1939. Vanuit Veenendaal en Arnhem bedienen zij de autoliefhebbers als premium merk voor BMW en MINI. Het gaat bij Ekris om de relatie. Om het persoonlijke. Ekris heeft de drive, schakelt snel en gaat vol gas voor haar medewerkers en klanten.

EKRIS ondersteunt RETO naast financiële ondersteuning ook met wedstrijden en evenementen. https://www.ekris.nl/

BYE! Nutrition

Bart Harmsen uit Arnhem, oud-renner, is jaren geleden gestart om sportvoeding op een natuurlijke wijze te gaan ontwikkelen. Dit als tegenhanger van alle kunstmatige ontwikkelde sportvoeding. En dat is gelukt met inmiddels een breed scale aan natuurlijke sportvoedingsproducten van hoge kwaliteit met heerlijke fruitsmaken. Dit is waarom RETO voor BYE, een echt Nederlands merk, gekozen heeft. Jij ook?

Elk RETO lid profiteert van een flinke korting van 20% op alle sportvoeding van BYE. Alle voordelen gaan direct naar je als lid met deze korting.

Doe ook mee en klik naar: https://b-y-e.nl/reto-en-bye-nutrition/?utm_source=club&utm_medium=club+