Vrijwilligerswerk

Leden zijn RETO
Als vereniging kunnen we alleen bestaan met hulp en inzet van onze leden. We hopen dan ook dat je ons wil helpen onze mooie vereniging draaiende te houden! Om elkaar en alle deelnemers aan onze jaarlijkse wielerevenementen een mooie belevenis te gunnen, kun je bij RETO op verschillende manieren vrijwilligerswerk doen: in het bestuur, in een commissie of voor ‘hand- en span’ taken bij onze evenementen.

Vrijwilligerswerk bij RETO

We stellen weinig verplicht, daar geloven we niet in. Maar rekenen er wel op dat je een aantal uren per jaar inzetbaar bent voor de vereniging. Misschien vind je het leuk om training te geven of achter de bar staan. Of ben je een communicatietalent en help je ons graag met de nieuwsbrief? Ook is het mogelijk om af en toe te helpen met bijvoorbeeld het uitpijlen van een toertocht of door verkeer te regelen bij een wedstrijd van RETO. Je voorkeur(en) geef je aan bij je aanmelding als nieuw lid of later via het ledenportaal. Hiervoor kun je dan in de toekomst benaderd worden.

Wil je graag structureel een bijdrage leveren aan de vereniging? Dan kun je lid worden van één van onze commissies of in het bestuur.

Wens je geen vrijwilligersactiviteiten te doen, dan kun je dat specifiek aangeven en rekenen we daarvoor een extra contributietoeslag van €35,- per jaar.

Commissies: samen doelen stellen, plannen én organiseren

Hou je van doelen stellen, plannen én organiseren, dan kun je ook lid worden van één van onze commissies.

  • Toertochten weg & offroad
  • Wedstrijden weg, veldcross & cylco's
  • Vrouwenfietsen
  • Communicatie & PR
  • Sponsoring
  • Buitenlandreizen
  • Clubevents

Wil je meer weten over één van deze commissies?

Jack Boumeester

Vice Voorzitter

Bestuur

Heb je interesse in een bestuursfunctie? Neem dan contact op met onze voorzitter.

Ard van der Hoeven

Voorzitter